Garage Capelle aan den IJssel

Garage Smits Auto Capelle aan de IJssel bestaat al 25 jaar! U kunt bij het autobedrijf in Capelle aan den IJssel terecht voor al uw behoeften omtrent uw auto of bedrijfswagen.

garage capelle aan den ijssel smits team

Piet Wim is de filiaalmanager van onze autogarage in Capelle aan den IJssel en zorgt er voor dat u tevreden onze garage verlaat. Ook klanten uit Krimpen aan den IJssel en Rotterdam kunnen goed bij ons autobedrijf in Capelle terecht vanwege de goede bereikbaarheid van onze garage in Capelle aan den IJssel en het vervangend vervoer dat we aanbieden aan onze klanten.

Autobedrijf in Capelle een den IJssel

Smits Auto is een betrouwbaar autobedrijf in Capelle aan den IJssel waar u met een gerust hart uw auto kunt achterlaten voor een reparatie of APK keuring. Wij zullen u voordat de reparaties zullen worden uitgevoerd altijd eerst op de hoogte brengen van de kosten. U kunt bij ons autobedrijf vervangend vervoer krijgen zodat u makkelijk uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.

APK keuring Capelle aan den IJssel

Onze auto monteurs in Capelle aan den IJssel helpen u graag verder met de APK keuring van uw auto en het uitvoeren van het onderhoud van de motor en remmen, maar ook voor het controleren van de functies van de airco en de verwarming van de auto staan de medewerkers voor u klaar in onze autogarage in Capelle aan den IJssel!

Onderhoud elektrische auto Capelle aan den IJssel

U kunt bij Smits Auto ook terecht voor onderhoud aan een elektrische auto. Ook bij de autogarage in Capelle aan den IJssel zijn onze monteurs bevoegd voor het plegen van onderhoud aan elektrische en hybride auto's. Een APK keuring voor een elektrische auto kan bij onze garage worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk een APK keuring en onderhoudsbeurt te combineren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact met ons autobedrijf

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of voor een APK keuring. Bent u onderweg en heeft u klachten met de auto? Neem dan ook gerust telefonisch contact op om de problemen telefonisch te bespreken of om u op te laten halen door de monteurs van de garage in Capelle aan den IJssel.

Occasion kopen

 

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik bij Smits Auto Capelle aan den IJssel voor terecht?

Als autogarage in Capelle aan den IJssel helpen we u graag verder met al uw vragen over uw auto. Hierbij staan we voor u klaar voor een APK-keuring, maar ook voor normaal onderhoud aan uw auto of voor het vervangen van uw winterbanden.

Als u autorijdt dan is het belangrijk dat u zeker weet dat de auto veilig is. Dit kan door regelmatig onderhoud aan uw auto te laten plegen, maar wanneer er tussen twee onderhoudsbeurten onverhoopt iets kapot gaat, dan moet dit ook gerepareerd worden. Als u een vreemd geluid hoort, dan is het dan ook belangrijk om een specialist naar de auto te laten kijken. Autogarage Smits Auto in Capelle aan den IJssel kan dit voor u doen. Neem vrijblijvend contact op!