APK + grote beurt

Profiteer nu van de APK + grote beurt combideal van Smits Auto. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

apk grote beurt

 

Klanten vertellen

Klanten vertellen
9.1
1102 beoordelingen

APK + grote beurt voor €299,-*
(APK gratis)

Een jaarbeurt is niet altijd toereikend. Het laten uitvoeren van een grote beurt biedt hierin uitkomst. Extra werkzaamheden ten opzichte van de jaarbeurt zijn o.a: vervangen luchtfilter, vervangen interieurfilter, controle bougies en brandstoffilter, controle koelsysteem + radiatoren en het grondig inspecteren van de remmen. Bekijk de volledige lijst met werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een grote beurt.

Door een grote beurt uit te laten voeren, verkleint u de kans op pech onderweg. Ook kan een grote beurt ervoor zorgen dat reparaties aan meerdere onderdelen voorkomen worden. U kunt voor een APK + grote beurt bij een van onze garages terecht in:

Combideals i.c.m. budgetbeurt of grote beurt

APK + budgetbeurt voor €137,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €199,-* Meer info

* Toeslag voor diesel €25,-. Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter of een carter inhoud van 4 liter of meer geldt een toeslag. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter. Niet voor campers en bedrijfsauto's.