APK + budgetbeurt

Profiteer nu van de APK + budgetbeurt combideal van Smits Auto. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Smits Auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

apk budgetbeurt

 

Klanten vertellen

Klanten vertellen
9.1
1012 beoordelingen

APK + budgetbeurt voor €137,-*

Bij de APK keuring + budget onderhoudsbeurt wordt uw auto op de meest essentiële veiligheidspunten gecontroleerd. Daarnaast wordt de olie ververst en de vloeistoffen bijgevuld. Naar aanleiding van deze beurt krijgt u een advies voor eventuele reparaties. Bekijk de volledige lijst met werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een budget onderhoudsbeurt.

Combideals i.c.m. jaarbeurt of grote beurt

APK + jaarbeurt voor €199,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Toeslag voor diesel €25,-. Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter of een carter inhoud van 4 liter of meer geldt een toeslag. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter. Niet voor campers en bedrijfsauto's.

Veelgestelde vragen

Is het aan te raden om een budgetbeurt te combineren met APK?

Een onderhoudsbeurt aan uw auto kan u veel ongemak schelen. Door preventief onderhoud te plegen voorkomt u bijvoorbeeld onnodig stil staan door te weinig olie of andere problemen met de motor. Een budgetbeurt is dan ook een goede mogelijkheid om direct te combineren met een APK keuring. De kosten voor een dergelijke combinatie zijn relatief laag en u heeft er wel veel voordeel van. U kunt uw auto laten keuren i.c.m. een budgetbeurt bij onze garages in Bergambacht, Zoetermeer, Waddinxveen,  Krimpen aan de Lek, Waddinxveen, Wateringen en Capelle. Bij de garage in Haastrecht helpen we ook veel mensen uit Gouda.