APK keuring

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring van uw auto? Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Smits Auto. Vaak kan uw auto binnen 24 uur terecht bij één van onze 6 vestigingen.

 

apk keuring

 

Een APK voor €19,- all-in!

De APK keuring is geschikt voor alle merken. Met een APK prijs van slechts €19,- inclusief de afmeldkosten en milieumeting zijn wij zeer scherp geprijsd. Als er uit het keuringsrapport reparaties voortvloeien krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Zonder uw toestemming doen we niets. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Combideals

APK + budgetbeurt voor €98,-* Meer info
APK + kleine beurt voor €128,-* Meer info
APK + jaarbeurt voor €169,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter geldt een toeslag van € 25,-. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter.

Extra services

APK reminder

Veelgestelde vragen

Wat is een APK?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is wettelijk verplicht voor auto’s van 3 jaar en ouder. De keuring moet om het jaar worden uitgevoerd en heeft als doel om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
De APK keurmeester controleert o.a. de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest; benzine en LPG auto's worden gekeurd met een 4-gasmeting en dieselauto's met een roetmeting.
Onze APK prijs van €19,- is inclusief afmeldkosten en de wettelijk verplichte milieumeting.
Met onze APK check kunt u controleren of de APK van uw auto verlopen is. Mocht dat het geval zijn adviseren wij zo snel mogelijk een afspraak bij ons in te plannen. Het is verboden om met een voertuig te rijden die geen geldige APK heeft. Smits Auto heeft meerdere locaties waar u uw auto APK kunt laten keuren. De locaties waar we APK keuringen uitvoeren zijn: